dvdoo

dvdoo

En verden af underholdning siden 1999
Dvdoo.dk har eksisteret siden 1999, og vi er Danmarks ældste filmbutik på nettet. Faktisk er vi også en af Danmarks ældste webbutikker på tværs af alle markeder. Da vi startede op, var det som en online DVD butik. Og som årene gik, mens vores passion for film bare voksede og voksede og flere filmformater kom til, begyndte kærligheden for musikken og spiluniverset at spire. Derfor faldt det os naturligt, at både CD’er og spil skulle være en del af dvdoo.dk’s udvalg.

En verden af underholdning siden 1999 Dvdoo.dk har eksisteret siden 1999, og vi er Danmarks ældste filmbutik på nettet. Faktisk er vi også en af Danmarks ældste webbutikker på tværs af alle markeder. Da vi startede op, var det som en online DVD butik. Og som årene gik, mens vores passion for film bare voksede og voksede og flere filmformater kom til, begyndte kærligheden for musikken og spiluniverset at spire. Derfor faldt det os naturligt, at både CD’er og spil skulle være en del af dvdoo.dk’s udvalg. [taq_review]


Pricing – 93%


Speed – 92%


Value – 97%94%

User Rating: Be the first one !

94

Go to site

Sponsor:
Sponsor
Sponsor:
Sponsor: