kompressionsshop

Hos kompressionsshop.dk lægger vi vægt på, at alt skal være ”Nemt og enkelt” – det skal være ”Nemt og enkelt” at finde den vare man søger, det skal være ”Nemt og enkelt” at bestille og endeligt skal det være ”Nemt og enkelt” at modtage sine varer – det er det nethandel drejer sig om.

Konceptet er bygget på, at man skal kunne finde alt på ét sted – alt i kompressionsbeklædning af høj kvalitet på ét sted. Nu er det ikke længere nødvendigt at ”surfe” rundt på nettet efter de rigtige kvaliteter – nu finder du alt ét sted! Vi står inde for de mærker vi fører, og udvælger nøje leverandører udfra bl.a. kvalitet. Kompressionsbeklædning findes i et utal af forskellige varianter og kvaliteter, vi vælger kun det bedste og tester materialer og kvaliteter inden vi tager det i sortiment.

Processen med at finde de rigtige mærker er en løbende proces, som vi anser som meget vigtig. Vi er åbne overfor input og ideer, så send os gerne en mail hvis du har forslag til nye mærker – eller varianter i shoppen.

Go to site

 

Hos kompressionsshop.dk lægger vi vægt på, at alt skal være ”Nemt og enkelt” – det skal være ”Nemt og enkelt” at finde den vare man søger, det skal være ”Nemt og enkelt” at bestille og endeligt skal det være ”Nemt og enkelt” at modtage sine varer – det er det nethandel drejer sig om. Konceptet er bygget på, at man skal kunne finde alt på ét sted – alt i kompressionsbeklædning af høj kvalitet på ét sted. Nu er det ikke længere nødvendigt at ”surfe” rundt på nettet efter de rigtige kvaliteter – nu finder du alt ét sted! Vi står inde for de mærker vi fører, og udvælger nøje leverandører udfra bl.a. kvalitet. Kompressionsbeklædning findes i et utal af forskellige varianter og kvaliteter, vi vælger kun det bedste og tester materialer og kvaliteter inden vi tager det i sortiment. Processen med at finde de rigtige mærker er en løbende proces, som vi anser som meget vigtig. Vi er åbne overfor input og ideer, så send os gerne en mail hvis du har forslag til nye mærker – eller varianter i shoppen.  


Pricing – 77%


Speed – 85%


Value – 83%82%

User Rating: Be the first one !

82

Author Description

Jeff

Sponsor:
Sponsor
Sponsor:
Sponsor: